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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
15/12/2020 |
Data da última atualização: |
15/12/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SAITO, E. M. L.; OLIVEIRA, M. C. N. de. |
Afiliação: |
Universidade Estadual de Londrina, UEL, Londrina, PR.; MARIA CRISTINA NEVES DE OLIVEIRA, CNPSO. |
Título: |
Uso de variável Dummy para medir influência de variáveis socioeconômicas e a importação chinesa de grãos de soja. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: JORNADA ACADÊMICA DA EMBRAPA SOJA, 15., 2020, Londrina. Resumos expandidos... Londrina: Embrapa Soja, 2020. 244 p. (Embrapa Soja. Documentos, 429). |
Páginas: |
p. 26-30 |
Série: |
(Embrapa Soja. Documentos, 429). |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Artigo de acesso aberto. |
Palavras-Chave: |
Variáveis socioeconômicas; Variável Dummy. |
Thesagro: |
Economia da Produção; Estatística de Produção; Grão; Importação; Soja. |
Thesaurus Nal: |
Grains; Imports; Production economics; Soybeans; Statistics. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 01001nam a2200289 a 4500 001 2128188 005 2020-12-15 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSAITO, E. M. L. 245 $aUso de variável Dummy para medir influência de variáveis socioeconômicas e a importação chinesa de grãos de soja.$h[electronic resource] 260 $aIn: JORNADA ACADÊMICA DA EMBRAPA SOJA, 15., 2020, Londrina. Resumos expandidos... Londrina: Embrapa Soja, 2020. 244 p. (Embrapa Soja. Documentos$c2020 300 $ap. 26-30 490 $a(Embrapa Soja. Documentos, 429). 500 $aArtigo de acesso aberto. 650 $aGrains 650 $aImports 650 $aProduction economics 650 $aSoybeans 650 $aStatistics 650 $aEconomia da Produção 650 $aEstatística de Produção 650 $aGrão 650 $aImportação 650 $aSoja 653 $aVariáveis socioeconômicas 653 $aVariável Dummy 700 1 $aOLIVEIRA, M. C. N. de
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
22/09/2017 |
Data da última atualização: |
30/01/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
SOUZA, R. A. V. de; ALVES, M. de C.; CARNEIRO, N. P.; BARROS, B. de A.; BOREM, A.; CARNEIRO, A. A. |
Afiliação: |
Rafaeli Aparecida Vieira de Souza, Universidade Federal de Viçosa; MEIRE DE CASSIA ALVES, CNPMS; NEWTON PORTILHO CARNEIRO, CNPMS; BEATRIZ DE ALMEIDA BARROS, CNPMS; Aluízio Borém, Universidade Federal de Viçosa; ANDREA ALMEIDA CARNEIRO, CNPMS. |
Título: |
Agrobacterium-mediated genetic transformation of a tropical elite maize line. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Crop Breeding and Applied Biotechnology, Viçosa, MG, v. 17, p. 133-140, 2017. |
DOI: |
10.1590/1984-70332017v17n2a20 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
ABSTRACT: The efficiency of maize transformation mediated by Agrobacterium tumefaciens is influenced by various factors. The aim of this study was to test the effect of different concentrations of N6 salts (50% ? half strength, and 100% - full strength) in the infection and cocultivation media on genetic transformation efficiency of the L3 tropical elite maize line. Immature embryos were transformed via A. tumefaciens harboring the binary vector pTF102 containing the genes uidA and BAR under control of the CaMV35S promoter. The efficiency of the transgenic events produced was 3% for full strength and 1.1% for half strength N6 salts. Although under a lower concentration of salts, GUS expression was stronger; under this concentration, regeneration was less efficient. Thus, the results showed that the presence of 100% N6 salts in the infection and cocultivation media favored genetic transformation of the L3 maize inbred line mediated by A. tumefaciens. |
Palavras-Chave: |
Concentração de sal; Transformação genética. |
Thesagro: |
Bactéria; Embriogênese; Genética. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/164228/1/Agrobacterium-mediated-1.pdf
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Marc: |
LEADER 01738naa a2200253 a 4500 001 2076138 005 2018-01-30 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1590/1984-70332017v17n2a20$2DOI 100 1 $aSOUZA, R. A. V. de 245 $aAgrobacterium-mediated genetic transformation of a tropical elite maize line.$h[electronic resource] 260 $c2017 520 $aABSTRACT: The efficiency of maize transformation mediated by Agrobacterium tumefaciens is influenced by various factors. The aim of this study was to test the effect of different concentrations of N6 salts (50% ? half strength, and 100% - full strength) in the infection and cocultivation media on genetic transformation efficiency of the L3 tropical elite maize line. Immature embryos were transformed via A. tumefaciens harboring the binary vector pTF102 containing the genes uidA and BAR under control of the CaMV35S promoter. The efficiency of the transgenic events produced was 3% for full strength and 1.1% for half strength N6 salts. Although under a lower concentration of salts, GUS expression was stronger; under this concentration, regeneration was less efficient. Thus, the results showed that the presence of 100% N6 salts in the infection and cocultivation media favored genetic transformation of the L3 maize inbred line mediated by A. tumefaciens. 650 $aBactéria 650 $aEmbriogênese 650 $aGenética 653 $aConcentração de sal 653 $aTransformação genética 700 1 $aALVES, M. de C. 700 1 $aCARNEIRO, N. P. 700 1 $aBARROS, B. de A. 700 1 $aBOREM, A. 700 1 $aCARNEIRO, A. A. 773 $tCrop Breeding and Applied Biotechnology, Viçosa, MG$gv. 17, p. 133-140, 2017.
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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